Tietoa meistä

Lohjan Monitoimikeskus ry on vuonna 1997 perustettu yhdistys, joka edistää kotoutumista ja monikulttuurista kohtaamista Lohjan ja Vihdin alueella. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja ihmislähtöisyys.

Monitoimikeskus työllistää ja tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia sekä kuntouttavaa työtoimintaa. Työllistymisen edellytyksenä on oikeus palkkatukeen.

Muu toimintamme koostuu monikulttuurisesta ryhmätoiminnasta. Toiminta on kohdennettu alueen aikuisille maahanmuuttajille ja monikulttuurisuudesta kiinnostuneille. Monikulttuurisia ryhmiä vetävät ryhmänohjaajat yhdessä yhdistyksen vapaaehtoistoimijoiden kanssa.

Toimintaa rahoitetaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) ja Lohjan kaupungin tuella.

Ryhmätoimintaa

...tänään

Toiminta jatkuu 13.8. alkaen. Tervetuloa!

...huomenna

Toiminta jatkuu 13.8. alkaen. Tervetuloa!