Vapaaehtoiset

Oletko kiinnostunut
toimimaan vapaaehtoisena
Lohjan Monitoimikeskuksessa?

Monitoimikeskuksen ryhmätoiminta on pääasiassa suunnattu alueen maahanmuuttajalle heidän kotoutumisensa tukemiseksi. Vapaaehtoisena pääset tukemaan suomen kielen oppimista ja tutustuttamassa uusia tulijoita paikalliseen elämänmenoon. Monikulttuurisessa ryhmätoiminnassa mukana oleminen tarjoaa kaikille mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja päästä oppimaan jotakin uutta!

Miten päästä mukaan vapaaehtoiseksi?

Vapaaehtoistoimintaa koordinoi yhdistyksen suunnittelija. Ryhmien sujuvan toimimisen takia on tärkeää, että vapaaehtoistoimintaan tullaan koordinoidusti. Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta Lohjan Monitoimikeskuksessa, ota ensi yhteyttä suunnittelijaan ja sovi tapaaminen.  Tapaamisessa pääset kertomaan omat toiveesi vapaaehtoisena toimimisen liittyen ja kuulemaan tarkemmin yhdistyksen toiminnasta ja ajankohtaisesta tilanteesta.

Kaikki vapaaehtoiset sitoutuvat noudattamaan yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan pelisääntöjä.

Ota yhteyttä:
Jana Riisalo
044 375 3503
jana.riisalo(at)lohjanmonitoimikeskus.fi

 

Tule vapaaehtoiseksi Opi suomea -ryhmään!

Opi suomea -ryhmässä mahdollistetaan monikulttuurisia kohtaamisia maahanmuuttajien ja suomalaisten välillä. Sitä kautta pääset tukemaan maahanmuuttajien kotouttamista yhteiskuntaan ja tukemaan heitä suomen kielen oppimisessa.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita vaan reipas mieli ja kiinnostus monikulttuurisuutta kohtaan riittävät. Vapaaehtoisena pääset osallistumaan merkitykselliseen toimintaan innostavassa ja viihtyisässä ilmapiirissä.

Järjestämme Opi suomea -ryhmiä Lohjalla sekä Nummelassa. Lohjan ryhmät kokoontuvat torstaisin Lohjan Monitoimikeskuksessa ja Nummelan ryhmä tiistaisin Nummelan pääkirjastolla.

Tällä hetkellä etsimme vapaaehtoisia erityisesti torstai-iltapäivän Opi Suomea -ryhmään!

Lohjan Opi suomea -ryhmät:

  • Torstaisin klo 10.00 – 12.00 ja klo 16.00 – 18.00

Nummelan Opi suomea -ryhmät:

  • Tiistaisin klo 18.00 – 19.45

 

Ajatuksia Monitoimikeskuksen toiminnan kehittämiseksi?

Onko sinulla hyvä idea uuden toimintamuodon kehittämiseksi tai vaikkapa tapahtuman järjestämiseksi? Kuulemme mielellämme yhteistyömahdollisuuksista tai ideoista monikulttuurisen ryhmätoiminnan kehittämiseksi.

Ota yhteyttä:
Jana Riisalo
044 375 3503
jana.riisalo(at)lohjanmonitoimikeskus.fi

Ryhmätoimintaa

...tänään

Toiminta jatkuu 13.8. alkaen. Tervetuloa!

...huomenna

Toiminta jatkuu 13.8. alkaen. Tervetuloa!